Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

ოლგა, 37 - 29 марта 2012 23:25

Все

[B]Секс на оцінку[/B]

Ми майже півроку відвідували вечірні курси. Ти був не в моєму смаку, тому я ніколи на тебе не зважала – перед тобою не красувалася, не вправлялася в дотепності. Ти на вигляд такий, як нічим не примітний середньостатистичний сім’янин, батько щонайменше двох дітей і чоловік української жінки.
Я воліла навіть швидше вискочити із класу й побігти на зупинку сама, щоб швидше дістатися нарешті додому (до нього в мережу), ніж їхати з тобою і викладачем разом (і підтримувати із вами розмову), оскільки нам в одному напрямку.
Але одного разу ти попросив у мене номер телефону, а я й іншої гадки не мала, що ти робиш це з якоюсь іншою метою, ніж у разі чого подзвонити запитати домашнє завдання, або що було за твоєї відсутності.
Але все-таки мені не здалося, що ти особливо якось на мене подивився і твій дотик до моєї руки був якимось подовженим, коли я віддавала в тролейбусі твою торбу в себе з колін.
В суботу прийшло повідомлення – ти пропонував зустрітися ввечері.
Моя цікавість не має меж, та і кому ж не буде приємна увага – я погодилася.
Ти прямо, але не вульгарно, натякав, що хочеш бути моїм другом.
Я так само прямо тобі відповіла, що друга маю, але не в Україні, а за її межами.
Ти засмутився і все ніяк не міг збагнути, як це так, що я «зайнята».
Але це не завадило тобі наступного дня засипати мене повідомленнями, а мені – на них відповідати.
У нас був секс за тиждень від нашого «знайомства».
Нічим особливим ти мене не вразив і я, думаю, тебе – теж.
З чоловіком, на якого в мене «встає» і з яким мені хочеться повторити, я називаю це секс на «п’ятірку». Наразі таких було лише двоє. Ті, з ким взагалі статевого акту не вдалося (в основному через їх статеву дисфункцію, особливо посилену моєю вимогою щодо застосування презервативу) отримують «два». «Четвірка» - це доволі суперечливі випадки. В основному її отримують більш-менш постійні партнери, секс з якими, швидше за все на початку видавався обнадійливим, але в результаті не дав очікуваних результатів. Це випадки, коли кількість не перейшла у якість, тому вона (кількість), в принципі, викликає шкоду втраченого часу.
З тобою мені не хочеться повторити.
Секс, який не хочеться повторити, я називаю «секс на трійку».
Головне тепер м’яко тобі про це повідомити, адже курси триватимуть іще як мінімум два місяці.
Добавить комментарий Комментарии: 0

Rambler's Top100
Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.